Întrebări frecvente

De curățenie se ocupă Kirby

Aspirare

Aceasta este pedala ta Neutru/Drive. Când aspirați sau utilizați șamponul pentru covoare în poziție verticală, apăsați pedala Drive (D). Acest lucru activează asistența electrică Tech Drive® pentru a facilita împingerea Kirby-ului.

Pentru echilibrul utilizării produsului (adică curățarea suprafețelor dure ale podelei, aspirarea în modul recipient cu furtun atașat, aspirarea în modul de mână, utilizarea pompei de aer, a unui accesoriu turbo etc.), apăsați pedala neutră (N).

Există o linie de umplere pe punga de unică folosință și atunci când murdăria ajunge pe această linie, ar trebui să înlocuiți punga de unică folosință, deoarece nu mai filtrează corect. Asigurați-vă că utilizați numai pungi de filtrare Kirby autentice, disponibile aici, pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră Kirby se curăță corect.

Nu vă sugerăm să spălați punga exterioară sau să o udați.

Există câteva motive pentru care acest lucru se poate întâmpla. Este posibil ca aspiratorul să nu fie setat la înălțimea potrivită. Dacă duza este prea sus de podea, peria nu va ajunge pe podea pentru a o curăța corect. Pentru a regla înălțimea, pur și simplu apăsați pedala tactilă de pe partea laterală a unității.

Un alt motiv poate fi faptul că rola de perie nu se întoarce. Dacă indicatorul luminos al rolei periei de pe duză nu este aprins, aceasta ar putea însemna următoarele: rola periei nu se rotește liber sau cureaua alunecă, este ruptă sau nu este cuplată. Pentru a cupla rola de perie, ridicați mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază.

În cele din urmă, s-ar putea să ai o geantă plină. Verificați sacul de filtru de unică folosință pentru a vedea dacă este plin și înlocuiți-l dacă este.

Nu. Nu folosi Kirby-ul pentru a scoate apa de pe podea sau de pe covor.

Șamponare

Urmăriți managerul de inginerie, John Lackner, care explică cum să preveniți problemele de aliniere greșită în timpul instalării rolului de perie în sistemul de șampon pentru suprafețe multiple Kirby.

În primul rând, utilizați numai șampon pentru covoare Kirby autentic cu sistemul dumneavoastră. Deșurubați capacul mare de la rezervorul de șampon și utilizați-l pentru a măsura șamponul pentru covoare. Nu folosiți capacul din sticla șamponului pentru a măsura. Pentru o cameră mică, umpleți rezervorul cu apă până la prima linie de pe partea laterală a rezervorului și adăugați un capac de șampon. Pentru a curăța o cameră mare, umpleți rezervorul până la a treia linie și adăugați trei capace de șampon.

Pentru a produce spumă în mod corespunzător, ecranul de spumă și buretele de spumă trebuie să fie la locul lor pe rezervorul de șampon. Pentru a verifica acest lucru, scoateți rezervorul și asigurați-vă că sunt corect la locul lor.

Pentru a produce spumă în mod corespunzător, ecranul de spumă și buretele de spumă trebuie să fie la locul lor pe rezervorul de șampon. Pentru a verifica acest lucru, scoateți rezervorul și asigurați-vă că sunt corect la locul lor.

Acest lucru ar putea fi din unul dintre cele două motive. Ecranul de spumă și/sau buretele de spumă nu sunt la locul lor. Dacă nu este la locul său, acest lucru ar permite distribuirea prea multă apă, umezindu-vă prea mult covorul.
Curățarea în mod repetat a aceleiași zone ar provoca, de asemenea, acest lucru. Pentru a evita udarea excesivă înainte, permiteți sistemului să distribuie un strat de spumă pe covor și apoi rotiți supapa rezervorului de șampon la OPRIT înainte de a reveni peste zona pentru a lucra cu spumă și a curăța covorul.

Verificați pentru a vă asigura că aveți atât ecranul pentru spumă, cât și buretele. Ecranul pentru spumă intră în orificiul mic de pe rezervor, furtunul trece peste el și buretele intră în orificiul mare de pe rezervor.

Programul de reconstruire pe viață

Costul reconstrucției Kirby depinde de modelul și numărul de serie de pe
mașinărie. Sunați-ne la 1-800-437-7170 sau trimiteți-ne un e-mail la rebuild@kirby.com pentru mai multe informații.

Timpul nostru actual de realizare este de aproximativ 60 de zile lucrătoare de la data primirii Kirby în departamentul nostru de reconstrucție.

La mașinile mai vechi, numărul de serie este situat în partea de jos a unității motorului. Pe Classic 2CB prin Legend II, numărul de serie este situat pe partea din față a fancasei. Generația 3 până la Sentria 2, numărul de serie este situat pe turnarea de aluminiu care trece peste unitatea motorului, la aproximativ  ” în jos de marginea capacului farului, (nu ridicați capacul farului) pe partea sacului de pânză a mașinii.

Pentru mașinile mai vechi prin Legenda II: reconstruim Kirby-ul cu piese noi, lustruim și lustruim piesele metalice, înlocuim punga de pânză (dacă aveți o geantă Kirby și o trimitem) și înlocuim oricare dintre atașamentele de bază care sunt uzate, rupte sau crăpate. Oferim, de asemenea, o garanție de un an pentru toate piesele și manopera. Nu facem nimic cu piese de șampon sau alte accesorii.
Pentru mașinile Kirby din seria Generation: înlocuim rola periei, geanta permanentă exterioară, rulmentul motorului frontal, ventilatorul, periile de cărbune, cablul, becul, cureaua și toate piesele ornamentale, cum ar fi roțile, capacele butucului și bara de protecție a duzei. De asemenea, inspectăm și înlocuim, reparăm sau reconstruim, după cum este necesar, armătura motorului, rulmentul motorului din spate, bobina de câmp, toate cablurile electrice, comutatorul și Tech Drive. Lustruim și lustruim piesele metalice, înlocuim oricare dintre atașamentele de bază care sunt uzate, sparte sau crăpate și oferim o garanție de un an pentru toate piesele și manopera.

Odată ce Kirby este primit în departamentul de reconstrucție, vă vom trimite o scrisoare cu costul reconstrucției, plus taxe și transport de retur. Puteți fie să ne sunați cu informațiile cardului dvs. de credit, fie să trimiteți un cec sau un mandat de plată.

Pentru mașinile mai vechi până la Heritage I: dacă aveți manualul dvs., există o pagină completată cu modelul, numărul de serie și anul achiziției. Vom accepta o copie a acestor informații sau dacă Kirby a fost reconstruit anterior, vom accepta o copie a documentelor de la acea reconstrucție. Sarcina sau dovada revine cumpărătorului inițial să furnizeze o copie a informațiilor sale. Ultima soluție, vom accepta anul achiziției.

Puteți comanda piese sunând la 1-800-437-7170 sau magazinul nostru de comerț electronic pe kirby.com.

Puteți comanda piese sunând la 1-800-437-7170 sau magazinul nostru de comerț electronic pe kirby.com.

Puteți trimite unitatea motorului, duza cu perie și curea, punga de pânză (asigurați-vă că este golită mai întâi) și oricare dintre atașamentele de bază care sunt uzate, rupte sau crăpate. Fără piese de șampon sau alte accesorii. Nu avem nevoie de nicio parte a mânerului.

Odată ce Kirby a fost primit în departamentul nostru de reconstrucție, vă vom trimite o scrisoare
reflectând costul reconstrucției, plus taxe și transport de retur.

Dacă Kirby are mai mult de trei ani, Kirby nu mai este în garanție.

Adresa noastră este: Kirby Rebuild Center
4750 West 160th St.
Cleveland, OH 44135

Mentenanță generală

Vă rugăm să vedeți acest videoclip de instrucțiuni aici, cu instrucțiuni despre cum să schimbați cureaua.

Pentru a scoate duza de alimentare sau capul frontal al aspiratorului, asigurați-vă mai întâi că unitatea este oprită și deconectată. Apăsați pedala Toe-Touch până la capăt. Apoi, ridicați capota farului, trageți mânerul de ridicare a curelei spre dvs. și rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic până când săgețile roșii se aliniază. Odată ce săgețile de citit sunt aliniate, rotiți blocarea accesoriilor în sens invers acelor de ceasornic, ceea ce va elibera duza de alimentare. Acum puteți scoate duza și atașați următorul accesoriu și coborâți capota.

Pentru a atașa din nou duza de alimentare, urmați pașii de mai sus pentru a scoate accesoriul atașat. Odată ce este oprit, cureaua de pe duza de alimentare ar trebui să fie întinsă pe cârligul din interior. (Dacă nu este, răsturnați mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic până când săgețile roșii se aliniază. Cârligul ar trebui să prindă și să întindă centura în interior.) Așezați cele două cârlige din spatele duzei de alimentare peste bara de atașare pe partea frontală a aspiratorului. Apoi împingeți duza împotriva unității și rotiți blocarea accesoriilor în sensul acelor de ceasornic pentru a se bloca în poziție. Scoateți mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Acest lucru va elibera cureaua din cârlig pentru a învârti rola de perie.

Pentru sistemele Kirby noi achiziționate de la un Distribuitor autorizat sau prin Kirby.com, există o garanție limitată de trei ani și un program de reconstrucție a fabricii pe viață. Vă rugăm să verificați aici pentru detalii despre planul de garanție și programul de reconstrucție.

Nu, garanția limitată de trei ani din fabrică, programul de reconstrucție a fabricii pe viață și Planul de incendiu nu sunt transferabile. Acestea sunt valabile numai pentru proprietarul inițial al sistemului Kirby și necesită documente care să arate dovada proprietății inițiale și data achiziției.

Mai întâi, asigurați-vă că unitatea este conectată la priză și apoi verificați dacă accesoriul conectat la unitate este atașat corect. În funcție de atașamentul pe care îl utilizați, asigurați-vă că duza electrică, furtunul, sistemul de șampon pentru covoare sau protecția pentru admisia de aer sunt atașate corect. Apoi, verificați dacă Mini Emptor, Sampon Take sau Hose sunt atașate corect pe lateral. Dacă toate acestea sunt conectate corect, unitatea ar trebui să pornească.

Noile sisteme Kirby sunt vândute prin Distribuitori Kirby independenți autorizați sau prin Kirby.com. Faceți clic aici pentru a cumpăra acum sau faceți clic aici pentru a găsi un Distribuitor în apropierea dvs.

Puteți contacta distribuitorul local autorizat Kirby menționat în contract. De asemenea, puteți suna The Kirby Company la 1-800-437-7170 pentru un Distribuitor din zona dvs. sau pentru a comanda consumabile prin telefon. Puteți comanda și pe Kirby.com.

Vă recomandăm să utilizați lacul pentru metal Flitz. Puteți achiziționa acest polonez online sau sunând la 1-800-437-7170.

Este posibil ca cureaua să nu se rotească liber pe rola de perie. Scoateți mânerul de ridicare a curelei și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când săgețile verzi se aliniază. Acest lucru va elibera cureaua din cârlig pentru a se întoarce liber pe rola de perie. Asigurați-vă că verificați rola de perie pentru a vedea dacă nu există fire de păr încâlcite sau resturi care ar putea să o împiedice să se întoarcă.

Există două întrerupătoare de siguranță pe Kirby-ul tău. Unul se află în partea din față a unității și unul este pe partea unde se atașează geanta. Dacă nu există nimic atașat în partea din față a unității, cum ar fi duza de podea, furtunul atașat sau sistemul de șampon, Kirby nu se va porni. Acest lucru este pentru a preveni rănirea dumneavoastră de la ventilator și pentru a preveni deteriorarea ventilatorului. Există, de asemenea, un întrerupător de siguranță pe partea laterală a unității unde se atașează punga sau rezervorul dacă faci șampon. Dacă mini-emptor sau rezervorul nu este strâns strâns de Kirby, nu veți avea putere. Trebuie să scoateți punga sau rezervorul și să-l puneți din nou și să vă asigurați că se fixează bine în poziție.

Pentru achizițiile efectuate prin Kirby.com, contactați-ne la 1-800-494-8586. Pentru achizițiile efectuate prin intermediul unui Distribuitor Independent, vă rugăm să contactați Distribuitorul dvs. menționat în contract sau să verificați extrasul dvs. bancar pentru a vedea numele companiei financiare.

Manualele de utilizare pentru toate sistemele Kirby sunt disponibile aici. De asemenea, puteți apela The Kirby Company la 1-800-437-7170 pentru a achiziționa unele dintre manualele de utilizare de modele mai noi.

Pentru a determina data de fabricație a produsului de curățare, localizați codul de dată care a fost imprimat pe sticlă. Apoi, utilizați ghidul de mai jos pentru a determina data de fabricație a sticlei dvs. de produse de curățare.

CONVENȚIA CODULUI DE DATE

„A(Y)(DDD)”

A, B, (…) = primul lot trecut în acea zi, al doilea lot trecut în acea zi, (…)
(Y) = ultima cifră a anului în care a trecut sucul
(DDD) = Julien data zilei sucului trecut

EXEMPLU

A0001 ar fi primul lot transmis la data de 1/1/2020.

Aplică pentru a deveni dealer Kirby

După ce completezi formularul, vei fi contactat de către unul dintre operatorii noștri pentru a stabili o întâlnire de comun acord.

Programează o vizită la domiciliu

Programeaza o întalnire

După ce completezi formularul, vei fi contactat de către unul dintre operatorii noștri pentru a stabili o întâlnire de comun acord.