cum se poate achizitiona

Cum se poate achiziționa

Găsirea unui Distribuitor

Sistemele de curăţenie Kirby Sentria se vînd în peste 70 de ţări din întreaga lume de către Distribuitori Autorizaţi. Aceşti oameni de afaceri profesionali (femei şi bărbaţi) sînt încîntaţi să stabilească cu Dvs. o prezentare personală pentru a vedea produsul nostru, pentru a vă asista în întreţinerea sistemului Kirby pe care îl aveţi, şi pentru a vă furniza gama noastră completă de produse de curăţenie.

Pentru a găsi un Distribuitor în apropierea Dvs., verificaţi cartea Pagini Aurii, sau ne puteţi suna la:

(021) 313 77 12
(021) 313 77 26
(021) 313 76 66

Solicitarea unei Prezentări

Vă invităm să vedeţi cel mai performant sistem de curăţenie Sentria. Vă rog să completaţi formularul de aici şi un Distribuitor Autorizat vă va contacta pentru a stabili un termen convenabil pentru o prezentare personală.

Vînzare Directă în Casă
(vîndut numai prin Prezentare Directă)

Cum sa cumperi

De peste 90 de ani, Compania Kirby a vîndut sistemul Kirby prin sistemul de prezentare directă prin Distribuitori Kirby Independenţi Autorizaţi. Este singura modalitate prin care ne vindem produsul. Credem cu tărie că fiecare cumpărător merită oportunitatea de a testa acest sistem în confortul propriei lor case. Pur şi simplu nu există o modalitate mai bună de a experimenta puterea superioară a sistemului Kirby în domeniul curăţeniei.

Sistemele Kirby achiziţionate din magazine sau de pe internet nu sînt noi şi nu au acoperire privind Garanţia asigurată de Fabrica Kirby şi nici nu beneficiază de Planul de Recondiţionare.

NE-AM GÎNDIT CĂ AŢI DORI SĂ ŞTIŢI

Din cînd în cînd sistemul Kirby Sentria apare de vînzare ca NOU pe internet, cum ar fi, e-Bay şi alte magazine neautorizate.

Compania Kirby, în mod exclusiv îşi marchează sistemul de curăţenie pentru a fi vîndut de Distribuitori Independenţi Autorizaţi, astfel încît clienţii Kirby obţin cele mai potrivite instrucţiuni referitoare la caracteristicile oferite de Sentria. Aparatele NOI Sentria sînt vîndute NUMAI prin prezentare directă efectuată de Distribuitori Autorizaţi.

Sistemele NOI Kirby nu apar niciodată pe internet, nici ca reclamă, nici de vînzare. Deasemenea, aceste vînzări neautorizate nu pot oferi beneficiile protecţiei de calitate a produselor Companiei Kirby, ci numai acele aparate vîndute de către Distribuţii Autorizate sînt acoperite de garanţie şi de Planurile de Reconstrucţie oferite de Compania Kirby.

Am descoperit că multe din aceste aparate “NOI” vîndute prin metode neautorizate sau prin intermediul internetului, sînt modele uzate sau, în unele cazuri, furate. În alte cazuri, vînzătorul a luat banii şi nu a livrat niciodată clientului aparatul.

În efortul nostru de a vă proteja pe Dvs., clientul nostru, Compania Kirby, în mod agresiv investighează modalităţile de vînzare neautorizate sau site-uri şi ia măsurile adecvate pentru ca decizia Dvs de a achiziţiona un sistem Sentria să fie bazată pe informaţii clare şi adevărate.

Dacă aveţi vreo întrebare, Distribuitorul Dvs.autorizat este aici pentru a vă asista. Abia aşteptăm să vă urăm bun venit în familia Kirby.

Robert G.Shumaz, Vice Preşedinte
Departamentul de Relaţii cu Clienţii

Aplică pentru a deveni dealer Kirby

După ce completezi formularul, vei fi contactat de către unul dintre operatorii noștri pentru a stabili o întâlnire de comun acord.

Programează o vizită la domiciliu

Programeaza o întalnire

După ce completezi formularul, vei fi contactat de către unul dintre operatorii noștri pentru a stabili o întâlnire de comun acord.